PIZZERIA SHOARMA PRONTO

PIZZERIA SHOARMA PRONTO Ook voor al uw kinderfeestjes!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1084 beoordelingen
7 jun 2019 om 21:48 Heerlijk gegeten
3 jun 2019 om 20:35 Zou na 3 kwartier bezorgd zijn. Kreeg op dat tijdstip een telefoontje dat de bezorger over 3 min. Zou vertrekken. Fijn dat ze belden!
1 jun 2019 om 22:14 Jammer dat zij mijn pizza venezia veranderd hadden in een funghi (salami vergeten). Maar dat gebeurd wel vaker als ik dat zo lees. Makkelijk geld verdienen zo. Beter opletten lijkt mij
1 jun 2019 om 20:03 Terrible!. We have chosen this restaurant for the good reviews. However, the delivery was 90 minutes (for real). We asked for different things. Pizza was cold and greasy. We ask for vegetarian lasagna and they deliver one with meat, no food x one person.
30 mei 2019 om 23:41 Heerlijk!!
28 mei 2019 om 20:53 De bezorging duurde 65 minuten, vooraf gaven ze een uur aan. Dus dat was netjes. Het eten was lekker. Ik had oa de mixed grill. Dat is een aardige bak vlees, waarbij de karbonade erg taai was. De patat was lekker.
28 mei 2019 om 16:29 Kreeg de verkeerde steak, en aan de telefoon werd heel moeilijk gedaan en kreeg ik te horen dat er 'te weinig bezorgers' waren om nog een keer langs te komen. Het duurde nog 1,5 uur, en er kon geen excuus oid vanaf. De bezorgster was wel erg vriendelijk.
26 mei 2019 om 21:03 Beoogde bezorgtijd 40 minuten, maar dat werd ruimschoots overtroffen
21 mei 2019 om 22:21 Lekker zoals altijd !
18 mei 2019 om 0:40 Goede sparibs. Goede lasagna en pizza en snelle bezorging. Patat wat slapjes maar ach... dikke prima!
16 mei 2019 om 20:34 Duidelijke site, vriendelijke bezorgster, spareribs waren goed.
13 mei 2019 om 19:07 Lekkerr